صفر تا صد دوربین مداربسته بیسیم

صفر تا صد دوربین مداربسته بیسیم

امروزه افراد بسیاری درصدد حفاظت از اموال خود به روش‌های مختلف هستند. یکی از متدوال‌ترین این راه‌ها استفاده از دوربین‌های مداربسته است که افراد برای حفاظت از اموال، املاک و غیره از آن استفاده می‌کنند. دوربین‌های مدار بسته نیز از گذشته تا حال تغییراتی در جهت افزایش کارآمدی داشته‌اند که سبب به وجود آمدن انواع مختلفی از آنها شده است، اما در این مطلب هدف ما بررسی قابلیت‌ها، مزایا و سایر جزئیات مربوط به دوربین مداربسته بیسیم است. اگر شما هم به دنبال خرید دوربین مداربسته بیسیم هستید، در ادامه همراه ما باشید تا شما را با تک‌تک نکات آن آشنا کنیم.

دوربین‌های مداربسته سیمی در مقایسه با دوربین مداربسته بیسیم

با پیشرفت تکنولوژی در تمام سطوح سیم‌های بلند و طویل دوربین‌های مداربسته سیمی جای خود را به دوربین مداربسته بیسیم دادند. زمانی که این دوربین‌ها برای اولین بار به بازار عرضه شدند برای شروع به کار به یک منبع برق سیمی نیازمند بودند.

در مقابل دوربین مداربسته بیسیم برای انتقال سیگنال‌های امنیتی ویدیویی و صوتی از طریق اینترنت و یا سایر شبکه‌های بیسیم به گیرنده مورد نظر شما متصل می‌شوند و به شما قابلیت مشاهده و ضبط اطلاعات دریافتی را می‌دهند.

دوربین مداربسته بیسیم دارای قابلیت نگهداری طولانی مدت هستند و باتری آنها بعد از مدت طولانی تمام می‌شود. متأسفانه این دوربین‌ها wi-fi محدودی دارند، اما خبر خوب این است که نصب، راه اندازی و کنترل آن بسیار آسان‌تر از نمونه سیمی آن است.

همچنین اغلب افراد برای ذخیره این اطلاعات ورودی از فضاهای ذخیره‌سازی ابری و رایانه‌ها استفاده می‌کنند، اما دوربین‌های مداربسته سیمی به‌واسطه یک پریز دیواری یا سیم‌کشی به مدار الکتریکی متصل شده و شروع به کار می‌کنند.

دوربین‌های سیمی قابلیت اتصال به سیستم‌های ذخیره‌سازی بزرگ را دارند و لزومی برای دسترسی به اینترنت برای آنها وجود ندارد که این امر سبب جلوگیری از نفوذ هکرها به این سیستم می‌شود.

مزایا و معایب دوربین مداربسته بیسیم در مقابل دوربین‌های مداربسته سیمی

مزایا و معایب دوربین مداربسته بیسیم در مقابل دوربین‌های مداربسته سیمی

این دوربین‌ها مانند تمام دستگاه‌ها مزایا و معایب خود را دارند که در زیر به آنها پرداختیم.

مزایای دوربین مداربسته بیسیم

  • سهولت در نصب و راه اندازی
  • سهولت در جابه‌جایی
  • قابل استفاده در همه مکان‌ها

معایب دوربین مداربسته بیسیم

  • نیازمند دسترسی به اینترنت است.
  • برای فضاهای ذخیره‌سازی ابری باید پرداخت ماهانه صورت بگیرد.
  • لازم است حواستان به باتری‌ها باشد و در صورت لزوم آنها را شارژ کرد.
  • اتصالات wi-fi ممکن است دچار ناپایداری شود.
  • اتصالات ناپایدار wi-fi می‌تواند کیفیت ویدیوها را کم کند.

مزایای دوربین‌های مداربسته سیمی

  • عدم نیاز به باتری
  • کارکرد با برق ثابت
  • دارای قابلیت اتصال به اینترنت
  • گزینه‌های بدون اینترنت موجب پیشگیری از نفوذ هکرهاست
  • کیفیت بالاتر اطلاعات ورودی
  • فضای ذخیره‌سازی بدون نیاز به هزینه دوربین مداربسته

معایب دوربین‌های مداربسته سیمی

  • نصب و راه اندازی آن سخت است و ممکن است برای نصب به برق‌کار نیاز پیدا کنید.
  • جابه‌جایی آن سخت است.
  • دارای محدودیت‌های مکانی است.

شما می‌توانید برای تهیه، نصب و راه اندازی انواع دوربین مدار بسته با کیفیت از سایت شرکت فرادانش توس دیدن کنید. فعالیت‌های این شرکت در راستای طراحی و اجرای شبکه‌های مخابراتی و ارتباطی سیمی، فیبر نوری و بیسیم در ابعاد شهری، استانی و کشوری است.

محدودیت‌های دوربین مداربسته بیسیم

در رابطه با خرید دوربین مداربسته بیسیم لازم است با محدودیت این دستگاه آشنایی داشته باشید که بتوانید با اطلاعات کامل آن را خریداری کنید که در زیر به آنها اشاره کردیم.

قدرت نگهداری باتری

در صورتی که دوربین شما کاملاً بیسیم باشد باتری آن نیازمند منبع تغذیه است. در این حالت شما باید باتری یا شارژ آن را تعویض کنید. همچنین دوربین‌های خورشیدی برای تغذیه از پنل‌های خورشیدی در طول روز استفاده می‌کنند.

فاصله از روتر یا هاب

توجه داشته باشید دوربین مداربسته بیسیم را خیلی دورتر از هاب اصلی یا روتر بیسیم نگذارید. در صورت وجود خط دید مستقیم، برد دوربین مداربسته بیسیم می‌تواند تا 500 فوت و حتی بیشتر برسد.

 محدوده سیگنال‌های دوربین مداربسته بیسیم وابسته به چند عامل است؛ مانند مصالح ساختمانی استفاده شده در ساختمان، وجود دیگر دستگاه‌های بیسیم در آن محل و هر گونه اشیا و دیواری که لازم است سیگنال از آن عبور کند.

دیوارهای خشک استاندارد و پنجره‌ها اغلب تأثیر چندانی بر قدرت سیگنال دوربین‌های بیسیم ندارند، اما آجر و بتن تأثیرگذارند. مواردی نیز وجود دارند قدرت این سیگنال‌ها را تضعیف می‌کنند از جمله کف بتونی، دیوارهای آجری و درختانی که بین دوربین و گیرنده وجود دارد.

انواع دوربین مداربسته بیسیم

انواع دوربین مداربسته بیسیم

دوربین مداربسته بیسیم برای کارکردهای گوناگونی طراحی شده‌اند. این امر موجب به وجود آمدن سه دسته کلی از دوربین‌های بیسیم شده است که در زیر به آنها اشاره می‌کنیم.

دوربین‌های فضای باز

نام این دوربین نشان‌دهنده کارکرد آن است. دوربین‌های فضای باز در نمای بیرونی خانه نصب می‌شوند. اطلاعات ارائه شده توسط این دوربین‌ها تصاویری از افراد و یا سایر چیزهایی است که در محیط اطراف شما در حال گذر و رفت‌وآمد هستند.

 بنابراین این دوربین‌ها مناسب آپارتمان‌نشینان نیست. دوربین‌های فضای باز دارای درجه‌بندی و IP مخصوصی هستند که بیانگر آن است که چه نوع آب‌وهوایی را می‌توانند متحمل شوند. برای مثال درجه مناسب گرد و غبار IP 65 است. اغلب صاحبان خانه‌ها، دوربین‌های فضای باز را به شکلی پنهان می‌کنند که با این کار جلوی غیرفعالسازی آن را از سوی کلاهبرداران بگیرند.

دوربین‌های داخلی

 کاربرد این دوربین به این صورت است که اگر فردی به خانه یا آپارتمان شما ورود کند به شما اطلاع می‌دهد. برخی از این دوربین‌ها همانند دوربین‌های فضای باز نصب می‌شوند، اما برخی دیگر روی سطوح صاف قرار می‌گیرند.

دوربینهای زنگ در

 این نوع دوربین‌ها پرطرفدارترین دوربین‌های بیسیم هستند، به این دلیل که از ورودی اصلی خانه‌ها حفاظت می‌کنند. این دوربین‌ها اغلب در کنار در ورودی خانه‌ها و زنگ‌های تصویری نصب می‌شوند و اطلاعات لازم در آستانه در را به شما اطلاع می‌دهند.

دوربین‌های مداربسته اکسوم جزء سیستم‌های تراز اول سیستم‌های امنیتی محسوب می‌شوند که با خریداری آنها می‌توانید امنیت املاک و خانه‌های خود را تا حداکثر ممکن افزایش دهید. پس خرید دوربین مداربسته اکسوم بهترین گزینه پیش روی شما است.

سخن پایانی

در این متن تلاش کردیم شما را با دوربین مداربسته بیسیم، کارکرد آن، معایب، مزایا و برتری‌های آن نسبت به دوربین‌های سیمی و انواع دوربین‌های بیسیم آشنا کنیم. به این ترتیب شما می‌توانید با مطالعه کامل این متن متوجه قابلیت‌های بسیار خوب این سیستم امنیتی شوید.

مدیر سایت
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *