دوربین مداربسته با قابلیت ضبط صدا چه کاربردی دارد؟

دوربین مداربسته با قابلیت ضبط صدا چه کاربردی دارد؟

احتمال دارد هنگام خرید دوربین‌های مداربسته یا استفاده از آن اینکه آیا دوربین‌ها علاوه بر تصاویر، قابلیت ضبط صدا را هم داشته باشند، برای شما مهم باشد. چگونه و بر چه مبنایی قابلیت ضبط صدا را در دوربین‌های مداربسته تشخیص دهیم؟ کیفیت دوربین مداربسته با قابلیت ضبط صدا چگونه است؟ در این مطلب از مجموعه فرادانش توس قصد داریم اطلاعاتی دررابطه‌با موارد ذکر شده در اختیارتان قرار دهیم.

آشنایی و تشخیص دوربین‌های مداربسته با قابلیت ضبط صدا

در حالت کلی دوربین‌های مداربسته به دو صورت آنالوگ و تحت شبکه همان IP تولید و به بازار عرضه می‌شوند. هر دو نوع سیستم موجود در دوربین‌های مداربسته از قابلیت ضبط صدا برخوردار هستند که در این بخش به بررسی و تشخیص قابلیت ضبط صدا در دوربین‌های مداربسته پرداخته شده است.

تشخیص قابلیت‌های دوربین مداربسته با قابلیت ضبط صدا از نوع سیستم آنالوگ

دوربین‌های آنالوگی که از قابلیت ضبط صدا برخوردار هستند در بسته‌بندی آنها سه نوع کابل جهت اتصال به برق، ضبط تصاویر و ضبط صدا قرار داده می‌شود. وجود یک میکروفن جهت ضبط صداهای موجود در محیط در اطراف دوربین مداربسته آنالوگ یکی از راه‌های تشخیص قابلیت ضبط صدا در این نوع دوربین مداربسته است.

نکته‌ای که قابل‌ذکر است آن است که در برخی از دوربین‌های مداربسته آنالوگ میکروفن جهت ضبط صدا درون دوربین تعبیه می‌شود که در این صورت وجود میکروفن به‌سادگی قابل‌شناسایی نخواهد بود. با داشتن اطلاعات دوربین می‌توان به‌سادگی مدل آن را در گوگل جستجو کرده و از تمامی قابلیت‌ها و ویژگی‌های آن آگاه شد.

تشخیص قابلیت‌های دوربین مداربسته با قابلیت ضبط صدا از نوع سیستم تحت شبکه یا IP

اگر می‌خواهید وجود میکروفن را در دوبین مداربسته تحت شبکه بررسی کنید، باید به دنبال وجود یک سوراخ بر روی بدنه دوربین بگردید. دوربین‌های مداربسته تحت شبکه با داشتن یک سوراخ در مرکز آن به میکرون ضبط صدا مجهز هستند.

همچنین می‌توانید با بررسی نام دوربین تحت شبکه از وجود میکروفن اطمینان حاصل کنید. به طوری که اگر در پایان اسم دوربین از کلمه S استفاده شده باشد آن دوربین مجهز به یک میکروفن خارجی است که احتمالاً تا شعاع یک‌متری از دوربین نصب شده است.

بررسی میکروفون‌های دوربین مداربسته با قابلیت ضبط صدا

میکروفون‌های به‌کار رفته در انواع دوربین مداربسته جهت افزایش امنیت در سه نوع تولید شده و مورداستفاده قرار می‌گیرند که در ادامه به آن‌ها اشاره شده است.

میکروفن باکسی برای دوربین مداربسته با قابلیت ضبط صدا

میکروفن باکسی برای دوربین مداربسته با قابلیت ضبط صدا

این نوع از میکروفن‌ها به حالت مستطیل ساخته می‌شوند و برای تنظیم میزان و کیفیت صدا روی آن یک پیچ تعبیه شده است. میکروفن‌های باکسی با ساختاری بسیار حساس تولید شده و میزان ولتاژ موردنیاز برای شروع به کار آن حدود ۹ تا ۱۲ ولت است.

میکروفن گلفی برای دوربین مداربسته با قابلیت ضبط صدا

میکروفن گلفی برای دوربین مداربسته با قابلیت ضبط صدا

میکروفن‌های گلفی از معروف‌ترین انواع ابزارهای ضبط صدا در دوربین‌های مداربسته هستند. ولتاژ موردنیاز برای کارکردن این نوع از میکروفن‌های دوربین مداربسته حدود ۶ تا ۱۲ ولت بوده و به شکل توپ گلف در سبک‌ترین و کم‌حجم‌ترین حالت ممکن تولید می‌شوند.

میکروفون سوزنی برای دوربین مداربسته با قابلیت ضبط صدا

میکروفون سوزنی برای دوربین مداربسته با قابلیت ضبط صدا

میکروفن سوزنی دوربین‌های مداربسته از کارآمدترین انواع ابزارهای ضبط صداهای محیط به شمار می‌رود. میکروفن‌های سوزنی دوربین‌های مداربسته ضبط صدا، ساختار کوچک و ظریفی داشته و عموماً به‌عنوان دوربین مخفی به‌کار می‌روند. این نوع از میکروفن‌ها برای نصب به سیم‌کشی مجزا نیاز داشته و صداهای اطراف را با بالاترین کیفیت و بدون دخالت نویزهای مزاحم ضبط می‌کند.

همچنین میکروفون‌های دوربین‌های مداربسته از نظر تنظیم صدا به دو حالت زیر دسته‌بندی می‌شوند:

  1. میکروفون‌های ولوم دار
    این نوع از میکروفن‌ها پیچی جهت تنظیم ولوم و کیفیت صدا را دارند.
  2. میکروفون‌های بدون ولوم
    این نوع از میکروفون‌ها دارای تنظیم‌کننده ولوم و کیفیت صدا نیستند و در ضبط صدا محدودیت دارند.

بررسی کیفیت صداهای ضبط شده توسط دوربین مداربسته با قابلیت ضبط صدا

اگر بخواهیم کیفیت صداهای ضبط شده توسط دو نوع دوربین مداربسته با قابلیت ضبط صدا از نوع سیستم آنالوگ و دوربین مداربسته با قابلیت ضبط صدا از نوع سیستم تحت شبکه را مقایسه کنیم، باید بگوییم که میزان کیفیت هر دو نوع این دوربین‌ها برابر است.

عاملی که باعث متمایز شدن کیفیت صداهای ضبط شده توسط دوربین‌های مداربسته می‌شود، نوع میکروفن به‌کار رفته در تولید دوربین‌های مداربسته با قابلیت ضبط صدا است. استفاده از میکروفن‌های خارجی، میزان کیفیت صدای ضبط شده محیط را به‌مراتب افزایش می‌دهد.

استفاده از میکروفن‌های داخلی که در ساختار درونی دوربین مداربسته با قابلیت ضبط صدا قرار می‌گیرند صدای قابل‌قبول را ضبط و در اختیار مالک قرار می‌دهد، اما همان‌طور که گفته شد میکروفن‌های سوزنی، گلفی و باکسی صداهای محیط را باکیفیت بالاتری ضبط و ثبت می‌کنند.

میزان برد شنوایی دوربین مداربسته با قابلیت ضبط صدا چقدر است؟

دوربین مداربسته با قابلیت ضبط صدا تا چه فاصله‌ای قابلیت ضبط صداهای موجود در محیط را دارد؟ این سؤال به هنگام خرید این محصول به‌احتمال زیاد به ذهنتان خطور خواهد کرد. با خرید دوربین مداربسته اکسوم مشهد از نمایندگی دوربین اکسوم، می‌توانید یک دوربین مداربسته با قابلیت ضبط صدا را در بالاترین کیفیت و مناسب‌ترین قیمت تهیه کرده و به امنیت محل زندگی و محل کار خود بیفزایید.

میکروفن‌های دوربین‌های مداربسته اغلب توانایی ضبط صدا را تا شعاع ۶ متری به طرز قابل قبولی دارند. همچنین این نوع دوربین‌ها قابلیت آن را دارند که صداهای درگوشی صحبت شده را تا شعاع دو متری ضبط و به طور قابل‌فهم و تشخیص در اختیار مالک قرار دهند.

بررسی قانونی‌بودن یا نبودن ضبط صدا توسط دوربین مداربسته

 ضبط صداهای محیط استراق سمع تلقی شده و اگر بدون اطلاع دادن به افراد مستقر در محیط ضبط شوند، غیرقانونی است. اگر در محیط کار خود نیاز به نصب دوربین مداربسته با قابلیت ضبط صدا را دارید، باید کارکنانی را که در آن مکان مشغول کار هستند را مطلع سازید در غیر این صورت مجرم شناخته خواهید شد.

سخن پایانی

در این مقاله به بررسی دوربین مداربسته با قابلیت ضبط صدا پرداخته شده است. مطالب درج شده در این مقاله به هنگام خرید و تصمیم‌گیری نهایی شما جهت خرید این محصول امنیتی کمک شایانی خواهد کرد.

همچنین می‌توانید برای خرید محصول موردنیاز خود به این سایت مراجعه کنید تا محصولی باکیفیت و مقرون‌به‌صرفه در اختیارتان قرار گیرد.

مدیر سایت
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *